• Marion Inge Takens

    Ik ben wie ik ben

wijsheid

Anderen kennen is intelligentie,
jezelf kennen is werkelijke wijsheid.

Lao Tzu

Iedereen doet ertoe. Ik geloof in een wereld, in organisaties, waar iedereen ertoe doet ongeacht achtergrond en afkomst. Mijn talent is aanvoeren. Dat betekent dat ik de bedding creƫer waarin iedereen echt tot zijn recht komt en alle talenten kunnen stromen. Als het nodig is neem ik de lead om de richting aan te geven, besluiten te nemen en problemen op te lossen. Zo zetten we samen mooie producten en diensten op de markt.

EVERYBODY HAPPY op een gezond financieel fundament.

Mijn loopbaan ben ik gestart met een ICT-opleiding. Na deze opleiding tot software engineer ben ik gaan werken in de gezondheidszorg omdat ik, ondanks mijn technische beroep, graag iets voor mensen wilde betekenen. Al snel kwam ik in managementfuncties terecht en wilde ik meer weten over hoe mensen eigenlijk in elkaar zitten. Daarom heb ik diverse vervolgstudies gedaan, verandermanagement, organisatieadvies, coaching, pedagogiek, psychologie.
Gaandeweg mijn leven dienden zich vragen aan over zingeving. Dat heeft gemaakt dat ik de opleiding bij School of Life ben gaan volgen. Deze opleiding heeft mij tot een completer mens en leider gemaakt.
Last but not least: ik ben nuchter, praktisch, liefdevol, zorgzaam en intelligent.